Arkiv 07G-15069  Arkivskaber: Worsaae Petersen
8 dokumenter i arkivet Tidligere arkivnumre: 7G-9
Journal for Afd. K. Mærket: "Hr. Worsaae Petersen". Indeholder standpunktskarakterer for Churchillklubbens medlemmer i forbindelse med undervisningen i Nyborg Statsfængsel. Indlagt enkelte matematikopgaver.
Oversigter over årskarakterer og eksamenskarakter for Churchillklubbens medlemmer ved henholdsvis melleskoleeksamen og realeksamen i Nyborg Statsfængsel.
Hæfte mærket "Opgavesedler". Indeholder ældre opgaver til mellemskoleeksamen og realeksamen anvendt ved undervisningen af Churchillklubbens medlemmer i Nyborg Statsfængsel.
Tavlehæfte tilhørende fange nr. 28 (= Knud Pedersen) i Nyborg Statsfængsel.
Hæfte mærket "Eksamensopgaver, besvarede". Indeholder besvarelser til mellemskoleeksamen i skriftlig matematik i oktober 1942 for medlemmer af Churchillklubben.
Omslag mærket "Hr. Lærer Bay". Indeholder eksamensopgaver i dansk stil, genfortællig samt engelsk stil til mellemskoleeksamen i okt. 1942 for medlemmer af Churchillklubben.
Kuvert med to besvarelser af eksamen i matematik I til matematisk-naturvidenskabelig studentereksamen afholdt i Statsfængslet i Nyborg den 2/5 1944.
Diverse dokumenter med tilknytning til Churchillklubbens medlemmers skolegang i Nyborg Statsfængsel.

Udviklet af ditmer a/s